9 Mart 2010

gnçtrkcll Sinema Sezonu Yeniden Başladı!

“1 biletto 2 amigo” sloganıyla Turkcell şirketinin gençlere özel tarifesi genç turkcell, anlaşmalı sinemalarda bir bilet alana 2. bilet bedava kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Turkcell şirketinin gençlere yönelik tarifesi genç turkcell, gnçtrkcll'li gençlere anlaşmalı sinemalarda hafta içi her gün 19.00 seansına kadar bir bilet alana ikinci bileti bedava veriyor. Üstelik anlaşmalı sinemalarda gnçtrkcll menüsü %50 indirimli!

Kampanya Koşulları:

Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında hafta içi her gün 19:00 seansına kadar(19:00 seansı hariç) geçerli olup, Bayram Tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestre tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir.3D, Imax ve festival filmleri kampanya dışındadır. Kampanyaya son 30 gün içinde 150 ve üzeri kontör yüklemiş, aktif gnçtrkcll şifresi alan gnçtrkcll’liler katılabilir. gnçtrkcll şifresi SFR2 yazıp 2222’ye sms gönderilerek alınabilir. Kampanyadan yararlanmak için şifre alımı 1 SMS/2 kontördür. gnçtrkcll’liler kampanyadan her gün 1defa aynı hafta içinde en fazla 3 defa yararlanabilir. Her şifre tek kullanımlıktır, kullanılmayan şifreler 60dakika içinde geçerliliğini yitirir. Turkcell kampanya tarih ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Anlaşmalı sinemaları BURADAN öğrenebilirsiniz.

0 yorum: